AIRMUN

Untitled Document

Birleşmiş Milletler 1945 yılında dünya çapında barışı ve huzuru sağlamak, ülkelerarası samimi ilişkiler kurmak ve uluslararası alanda işbirliğini güçlendirmek amacıyla kurulmuş bir organizasyondur. Tüm ulusları ilgilendiren önemli olaylar her ülkenin belirlemiş olduğu delegeler tarafından tartışılmaktadır. Delegelik deneyimini gençlere, özellikle de lise ve üniversite çağındaki gençlere, yaşatmak için yarım asır kadar önce başlamış olan Model Birleşmiş Milletler (Model United Nations, MUN), Birleşmiş Milletlerin eğitimsel bir simülasyonudur. Amacı gençlere takım çalışması, kritik düşünme, liderlik ve topluluk önünde konuşma becerilerini kazandırmak, kendilerini geliştirecek bir ortam yaratmak ve dünyadaki olaylardan haberdar farklı düşüncelere açık bireyler olmasını sağlamaktır.


İzmir Özel Tevfik Fikret Okullarımızın ev sahipliği yapacağı Interact Rotary Gençlik Programının bir organizasyonu olarak MUN Konferansı Aegean International Rotary Model United Nations (AIRMUN) 22-25 Nisan tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.


Konferans için katılım başvurularınızı airmun.org web sayfasından yapabilirsiniz. Herhangi bir şekilde iletişim kurmak isterseniz airmun2440@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.

02 Nisan 2021