2021 BIOLOGY CHALLENGE YARIŞMASI BAŞARISI

Untitled Document

2021 BIOLOGY CHALLENGE YARIŞMASI BAŞARISI

Dünya çapında seçkin okulların ve biyoloji alanında başarılı öğrencilerin katıldığı "Biology Challenge" yarışması bu yıl 21 Mayıs 2021 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Çoktan seçmeli 50 dakikalık 2 farklı testten oluşan yarışmada öğrencilerimiz okulumuzu başarı ile temsil etmiştir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Altın Madalya almaya hak kazanan öğrencilerimiz: Fen Lisesi 10. sınıf öğrencilerimiz Ada Yakut ve Rüzgar Altuncı.

Gümüş madalya almaya hak kazanan öğrencimiz: Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Defne Güney Öncül.

Bronz madalya almaya hak kazanan öğrencilerimiz: Fen Lisesi 9. sınıf öğrencimiz Sanem Ecevit ve Fen Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Mehmet Tuna Özkalkanlı.

Yüksek başarı sertifikası almaya hak kazanan öğrencilerimiz: Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Ece Yaren Çelik ve Fen Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Ece Çavdar.

Başarı sertikası almaya hak kazanan öğrencilerimiz: Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Zeynep Sultan Bademci, Fen Lisesi 9. sınıf öğrencimiz Dilara Kaskan ve Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencimiz Ece Sönmez.

9 Haziran 2021