Mezunlar Derneği

MEZUNLAR DERNEĞİ

Mezunları için bir buluşma noktası konumunda olmayı hedefleyen İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları Mezunlar Derneği’nin misyonu, mezunları ile İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları’nın bağının uzun yıllar devamını sağlamak, Tevfik Fikret Okulları’nın sürekliliğini sağlamak ve çeşitli aktivitelerle buluşmaları geleneksel hale getirmektir.

Ayrıca dernek olarak bir diğer misyonumuz bağış kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleri ile topluma da katkı sağlamaktır. www.tflmezunuyum.org  internet sitesi ve aktif olarak işleyen sosyal medya hesapları üzerinden derneğimiz, mezunlar ile iletişimini güncel tutmayı hedeflemektedir.

Sevgili Mezunumuz;

Kurumumuzla ilgili bağlarınızı güçlendirmek, okulumuzla iletişiminizi artırmak ve size her konuda ulaşabilmemizi sağlamak amacıyla kişisel bilgilerinizi güncellemek istiyoruz. Belirtilen linki tıklayarak ilgili formu doldurmanızı rica ediyoruz. Katkınız için teşekkür ederiz.

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları

Lise mezunları için