5. SINIFLARIMIZ İKLİM EYLEM PROJESİNE KATILDI!

Untitled Document

Dünya'da 135 ülkede 2,5 milyondan fazla öğrencinin aynı anda yürüttüğü İklim Eylem Projesi'ne (Climate Action) bu yıl 5. sınıf öğrencilerimizle katılım sağladık. Öğrencilerimiz bu çalışmaları yaparken, yaratıcılık, problem çözme, işbirliği yapma, eleştirel düşünme gibi becerilerini geliştirme fırsatı buldular.

6 hafta boyunca devam eden projede öğrencilerimiz, iklim değişikliğinin nedenleri ve etkilerini  inceleyerek, neden olduğu sorunları çözmeye yönelik araştırmalar yaptılar, online söyleşiler gerçekleştirdiler  ve farklı disiplinler çerçevesinde  birbirinden güzel çalışmalar yaptılar.

Kendisine ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getiren ve doğal çevreyle uyum içinde yaşayabilen (sağlıklı bir çevre bilincine sahip) bireyler yetiştirmek misyonuyla yola çıkan okulumuz öğrencileri, bu proje ile evimiz dediğimiz gezegenimiz için bilinçli eylemlerle hareket edecekleri vurgusunu bir kez daha yaptılar.

25 Mart 2021