İNTERAKTİF EĞİTİM BİLGİLENDİRMESİ - 2

İzmir Özel Tevfik Fikret Okullarının Değerli Velileri,

Tüm dünyayı etkileyen Covid19 salgını nedeniyle hepimizin sağlığını korumak için 23.03.2020 itibariyle uzaktan eğitim sürecine başladık. Bildiğiniz üzere uzaktan eğitim portalımız E-TFO’yu altı yıldır etkin olarak kullanmaktayız. Bulunduğumuz süreçte de öğrencilerimiz, onlar için hazırlanmış konu anlatımlarına, alıştırmalara, video ya da ses kayıtlarına ve ödevlere bu sistem üzerinden ulaşabilmektedirler.

Öğrencilerimiz, 30.03.2020 Pazartesi günü itibariyle programlarında belirtilen öğretmenleriyle canlı görüşme yapabileceklerdir. Canlı görüşmelerin nasıl ve hangi saatlerde yapılacağına dair program sizlerin ve öğrencilerimizin e-posta adreslerine gönderilecektir.

Şunu da belirtmek isteriz ki öğrencilerimizin hak ettikleri eğitimi almaları bizim önceliğimizdir. Uzaktan eğitim süreci bittiğinde Milli Eğitim Bakanlığımızın da yönlendirmesiyle her türlü telafiyi yapacağımızı bilmenizi isteriz. Öğrencilerimizin eğitim hakkının aksamadan devam edebilmesi için şimdi çalıştığımız gibi sağlıklı günlere kavuştuğumuzda da görev başında olacağız.

Bu süreçte bize vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi çok özledik. Yüz yüze görüşebileceğimiz sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle.

26 Mart 2020