"Büyükler hep çocuk olarak kalmak isterken, çocuklar da hemen büyümek ister."

İzmir Özel Tevfik Fikret İlkokulu 2.,3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz "Okuma Projeleri" kapsamında Şubat ayının kitabı, Koray Avcı Çakman'ın yazdığı "Gülen Sakız Ağacı"nı okudular.
Okuma sonrası "Benim için en güzel bölüm" paylaşımlarını görselleştirerek sergileyen öğrencilerimiz, okulumuza davet ettiğimiz kitabın yazarıyla sohbet edip, merak ettikleri soruları sordular, sohbet sonrası büyük beğeniyle okudukları kitaplarını yazar Koray Avcı Çakman'a imzalattılar.
Konuk yazara "Teşekkür Belgesi"ni ve okulumuzun bahçesindeki zeytin ağaçlarından elde ettiğimiz zeytinyağını, İlkokul Müdür Yardımcımız Deniz Atalay'la İlkokul Öğrenci Temsilcimiz İdil Serter, arkadaşları adına vererek teşekkürlerini ilettiler.

8 Mart 2016