SON DUYURULAR

Sayın Velimiz,

Okulumuzun Eğitim Öğretime başlayacağı 04.09.2019 tarihine kadar uygulayacağımız ve branş öğretmenlerimiz tarafından sürdürülecek olan 5.Sınıflarımıza yönelik Tevfik Fikret Okulları Akademik Eşitleme Atölyelerimiz 02-03 Eylül 2019 tarihlerinde aşağıda belirtilen program doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Akademik Eşitleme Programı süresince ders etkinlikleri sınıf listelerinden bağımsız olarak oluşturulacak öğrenci grupları ile yapılacak olup, 2019-2020 5/A ve 5/B Sınıf listeleri 03 Eylül Salı günü 16.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek 5.Sınıf Veli Bilgilendirme Toplantısında siz değerli velilerimizle paylaşılacaktır.

Akademik Eşitleme Programı süresince öğrencilerimiz serbest kıyafetle okula gelebilecek, öğlen yemeği okulumuz tarafından çıkarılacaktır. Ulaşım siz değerli velilerimiz tarafından sağlanacak olup, programa katılamayacak velilerimizin okul sekreterliğimize telefon ile bilgi vermesi gerekmektedir.

“5.Sınıf Ortaokul Veli Tanışma Ve Bilgilendirme Toplantısı” 03 Eylül 2019 Salı  günü saat 16.00-17.00 arasında gerçekleştirilecektir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemine az bir süre kala, yeni dönemin heyecanı ve coşkusunu birlikte paylaşarak buluşmak dileğiyle, ilgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
Saygılarımla.

Deniz ATALAY