• 2018 – 2019 ÖĞRETİM YILINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKÖĞRETİM OKULUNA SINIF ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR - 09 Nisan 2018

ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları
    • Pedagojik formasyona sahip olmaları
    • Alanında en az 5 yıl deneyim sahibi olmaları
    • Alanında yeterli bilgi birikimine sahip, çağdaş eğitim yaklaşımlarını takip etmeleri ve yeniliklere açık olmaları
    • Eğitim teknolojilerini ve araçlarını etkili kullanma becerisine sahip olmaları,
    • İletişim becerisi kuvvetli ve zümre çalışmasına yatkın olmaları
    • Tevfik Fikret Okullarının vizyon ve misyonlarına uygun çalışma becerisine sahip olmaları
    • Askerliğini yapmış olmaları
    • Kırk beş (45) yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU

Adayların 09-20 Nisan 2018 tarihleri ve hafta içi 09.00 – 17.00 saatleri arasında, 1 adet fotoğraf ve özgeçmişleriyle aşağıda belirtilen adrese şahsen başvurmaları gerekmektedir.

SINAVLAR

• Yazılı, sözlü – mülakat ve uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir.
    • Yazılı sınav, 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 09.00’da, Özel Tevfik Fikret Anadolu ve Fen Lisesinde (Alsancak) yapılacaktır.
    • Yazılı sınav sonuçları 21 Nisan 2018 tarihinde saat 12.00’de Özel Tevfik Fikret Anadolu ve Fen Lisesinde ilan edilecektir.
    • Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13.00’de Özel Tevfik Fikret Anadolu ve Fen Lisesinde sözlü-mülakat sınava alınacaklardır.
    • Uygulamalı sınava girecek adaylara, sınav tarihi sözlü-mülakat sınavından sonra bildirilecektir.

BAŞVURU YERİ

İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu