• 2017-2018 ÖĞRETİM YILINA GİRERKEN 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK AKADEMİK EŞİTLEME PROGRAMI UYGULANACAKTIR - 11 Ağustos 2017

Değerli Veliler,
    2017-2018 öğretim yılına girerken 9. sınıf öğrencilerimize yönelik Akademik Eşitleme Programı uygulanacaktır.  (Bu programa Hazırlık Sınıfına devam edecek olan öğrenciler katılmayacaktır.)
    Bu programı hazırlamadaki amacımız:
    Öğrencilerimizin,

• 9. sınıf  Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Fransızca  derslerinde ilk 2 ayda öğrenecekleri konulara kolaylık sağlamak,
    • Bilimsel süreç becerilerine giriş yapmak,
    • Öğretmenler ve arkadaşları ile uyum sürecini kolaylaştırmaktır.

Akademik Eşitleme Programı ile ilgili açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

• 9. Sınıf Anadolu Lisesi ve Fen Lisemize başlayacak öğrencilerimiz için Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Fransızca branşlarında dersler verilecektir.
    • Çalışmalarımız 05.09.2017 – 08.09.2017 tarihleri arasında 4 gün sürdürülecektir.
    • Çalışmalarımız 09.00 – 13.00 saatleri arasında paralel dersliklerde gerçekleştirilecektir.

Yukarıdaki açıklamalar ışığında; Öğrencimizin Akademik Eşitleme Programına katılımı konusunda vereceğiniz destekleriniz için teşekkür ederiz.