21 Mart Dünya Şiir Günü

İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu'nda "21 Mart Dünya Şiir Günü"nü kutlamak amacıyla şiir sevdalısı öğrencilerimiz, edebiyatımızın ölümsüz şairlerinden seçtikleri en güzel şiirleri ve "Dünya Şiir Günü Bildirisi"ni ferman şeklinde hazırladılar ve şiir sepetlerini kollarına takarak öğretmenlerine sınıflarında sürpriz ziyaretler gerçekleştirdiler, velilerimizi de sürprizlerine dahil ettiler. Herkes kendi eliyle sepetten seçtiği şiirini ilgiyle okudu ve seçilen şiirler bu anlamlı günün güzel bir anısı olarak kaldı.

Orhan Veli'nin dediği gibi; "Şiir dünyadaki bütün kuşları aynı anda havalandırma hareketidir." Dileriz, şiir etkinliğimiz de bu hareketin başlangıcı olur.

Nice sanat dolu günlerde buluşmak dileğiyle öğrencilerimizi emeklerinden ve sanat aşklarından dolayı kutluyoruz.

30 Mart 2016