EKO OKULLAR PROGRAMI "YEŞİL BAYRAK" ÖDÜLÜ

Okulumuz, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından yürütülen “Eko-Okullar Programı” kapsamında başarılı çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Uluslararası düzeyde tanınan ve çevreye duyarlı okulları simgeleyen bir ödül olan "Yeşil Bayrak" ödülünü kazanan ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz. "Yeşil Bayrak" ödülü, çevre konularında farkındalık oluşturmak, sürdürülebilirlik bilincini yaymak ve çevre dostu uygulamaları teşvik etmek amacıyla verilmektedir. Bu ödül, okulumuzdaki öğrencilerin çevre konularına olan ilgilerini ve bu alanda gerçekleştirdikleri etkileyici çalışmaları takdir etmektedir. İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları olarak gelecek nesillerin çevreye olan duyarlılığının artması ve sürdürülebilirlik bilincini edinmesi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

6 Haziran 2023