Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Türk Japon Vakfı (TJV) tarafından düzenlenen Afet Risk Azaltma Projesi Yarışması'nda 5. sınıf öğrencilerimiz Emine Ekin İnan ve Ekin YıldırımTürkiye ikincisi olmuşlardır.

aponya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Türk Japon Vakfı (TJV) tarafından düzenlenen ve seçici kurulunda MEB, AFAD, ODTÜ, ADV, JICA VE TJV temsilcilerinin yer aldığı Afet Risk Azaltma Projesi Yarışması'nda İzmir Özel Tevfik Fikret Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Emine Ekin İnan ve Ekin Yıldırım hazırladıkları "Minik İtfaiyeciler" projesiyle Türkiye ikincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Ramazan Budak'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Türk japon vakfının sitesinde yer alan açıklamayı görmek için tıklayınız.
Basında yer alan haberi görmek için tıklayınız.

21 Haziran 2022