Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Türk Japon Vakfı (TJV) tarafından düzenlenen ve seçiçi kurulunda MEB, AFAD, ODTÜ, ADV, JICA VE TJV temsilcilerinin yer aldığı Afet Risk Azaltma Projesi Yarışması'nda İzmir Özel Tevfik Fikret Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Emine Ekin İnan ve Ekin Yıldırım hazırladıkları "Minik İtfaiyeciler" projesiyle 54 okul arasından yarı finale kalarak hem okullarını hem de İzmir şehrini temsil etmeyi başarmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, final yolunda başarılar diliyoruz.

24 Mayıs 2022