İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Frankofoni Kutlamaları

“İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Frankofoni Kutlamaları” kapsamında, sizleri 19 Mart 2016 Cumartesi günü düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet etmekten onur duyarız.
Bornova Kampüsümüzde saat 15:00’te başlayacak etkinliğimizde, 16.00-18.00 saatleri arasında düzenleyeceğimiz atölyelerde sizleri, öğrencilerimizle birlikte eğlenmeye ve Fransızca öğrenmeye davet ediyoruz.
Seçkin Frankofon jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek "Fransız Mutfağı Tadım Yarışması"nın ardından Fransa’dan gelen “Enfants de la Vieille” adlı Fransız Müzik Grubu’nun konseriyle sona erecek ve hep birlikte şarkılara eşlik ederek dans edeceğimiz etkinliğimize siz Değerli Velilerimizi, Dostlarımızı ve tüm Frankofonları bekliyoruz.

Program :
15:00 Karşılama
16:00 Fransızca Oyun Atölyeleri
18:00 Fransız Mutfağı Tadım Yarışması
19:00 Konser “Enfants De La Vieille”

16 Mart 2016