İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi-Fen Lisesi Başkan Seçimi

İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde, 4 Ekim 2018 tarihinde “Okul Başkanlık Seçimi” demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirildi. Başkanlık için aday olan öğrenciler yürüttükleri propaganda çalışmalarının ardından yapılan münazarada okul için yapmak istediklerini arkadaşlarına anlattılar. 4 Ekim 2018 Perşembe günü tüm öğrenciler oylarını kullandılar. Öğretmenleri gözetiminde gizli oy, açık tasnif yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda; Anadolu Lisesi’nden, 12C sınıfından Tuğrul Pırnar, okul başkanlığına, 12 B sınıfından Ezgi Su Duygulu ise okul başkan yardımcılığına seçildiler. Fen Lisesi için ise 12B sınıfından Cevdet Yücel Güven okul başkanlığına, yine aynı sınıftan Ömer Ali Tunçbay ise okul başkan yardımcılığına seçildi. Başkan ve başkan yardımcısı seçilen öğrencilerimizi kutluyor, güzel bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

15 Ekim 2018