3.Sınıflar Benim Kentim İzmir’im Projesi Portfolyo Sunum Günü

İzmir Özel Tevfik Fikret İlkokulu 3.sınıf öğrencileri olarak bu yıl geliştirdiğimiz ” BENİM KENTİM İZMİR’İM” projemizi Bornova Belediye Başkanımız Sayın Olgun Atila ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Muzaffer Tunçağ’ ın katılımıyla portfolyo günümüzde sunduk. Projemiz kapsamında Belkahve, Konak Saat Kulesi, Konak Cami, Hasan Tahsin İlk Kurşun Anıtı, Pasaport, Cumhuriyet Meydanı, Kordon, Gündoğdu Meydanı, Kadifekale, Havra Sokağı, Agora, Asansör, Dario Moreno Sokağı, Basmane Garı’ nı gezdik. Bu yerlerle ilgili önceden yaptığımız araştırmalarımız sonucunda elde ettiğimiz bilgilerle videolar çekerek okulumuzun öğrencilerini, İzmir halkını bilinçlendirici sunular ve broşürler hazırladık. Sunularımızı derslerimizde öğrendiğimiz Fransızca bilgimizle zenginleştirdik. Gezimiz sırasında güzel İzmir’imizin fotoğraflarını çekerek, bu fotoğrafları kendi bakış açımızla resimleyerek “RESİM VE FOTOĞRAFLARLA İZMİR” sergimizi gerçekleştirdiğimiz portfolyo günümüzde İzmir’le ilgili güzel şarkıları söyledik, yöresel halk oyunumuz Zeybek’ i oynadık.

10 Mayıs 2018