ÖNKAYIT - İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi Ve Fen Lisesine 05.03.2018 – 05.04.2018 Tarihleri Arasında Ön Kayıt İle Aday Öğrenci Başvuruları Alınacaktır.

İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi ve Fen Lisesine 05.03.2018 – 05.04.2018 tarihleri arasında ön kayıt ile aday öğrenci başvuruları alınacaktır. Okullarımıza ön kayıt yaptırmak isteyen veliler aşağıdaki işlemleri gerçekleştireceklerdir.

• Ön kayıt ücreti 300.-TL(KDV dahil) nin Akbank A.Ş. (Şube kodu : 102) Alsancak-İZMİR şubesindeki (IBAN: TR 58 0004 6001 0288 8000 1028 30 ) no'lu hesaba öğrencinin adı soyadı ve TC Kimlik No belirtilerek yatırılması.
  • Sekreterliğe başvurularak  ön kayıt formunun doldurulması.
  • Ön kayıt ücretinin yatırıldığına dair alınan dekont ve aday öğrenci nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte okulumuzun muhasebe servisinde ön kayıt işleminin tamamlanması.

Açıklamalar

• Ön kayıt yaptırmış olmak kesin kayıt hakkı kazanmak anlamına gelmemektedir.
  • Okullarımızın belirlediği puanın altında kalan adayların ön kayıtları kesin kayıt sıralamasına alınmaz.
  • Başvuru yapan adaylardan okullarımızın belirlediği MEB tarafından yapılan Liseye Giriş Sınavından alınan puan ve üstünde alan adaylar yüksekten düşüğe doğru sıralama yapılarak kontenjan dahilinde kesin kayıt yapılır.
  • Kontenjan dahilinde başvuru yapan adaylar arasından puanı eşit olan adaylar olur ise ön kayıt yaptırmış olan adaylara öncelik verilecektir.
  • Okullarımız tarafından ek kontenjan belirlenirse öncelik ön kayıt yaptırmış adaylara verilecektir.

8 Mart 2018