28 Şubat Sivil Savunma Günü Etkinliklerimiz (Yangın Tatbikatı)

28 Şubat Sivil Savunma günü etkinlikleri kapsamında bugün okulumuzda tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın katılımı ile “Yangın” tahliyesine yönelik (Ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz dışında) habersiz tatbikat gerçekleştirilmiştir.
Öğretmenlerimizin kontrol noktalarındaki yönlendirmelerine bağlı olarak öğrencilerimiz 1 dakika 14 saniye içinde disiplinli ve başarılı bir şekilde okulumuzun toplanma alanına inmişlerdir.
Okul Aile Birliği Üyemiz Barış BAYIR tarafından ve Efes Marin Denizcilik Turizm Deniz Ekipmanları San. ve Tic. Ltd. Şti’nin Efes Safety departmanın desteği ile yangın eğitimi teorik ve uygulamalı olarak anlatılmıştır.
Olası bir doğal afet durumunda dikkat edilmesi gereken davranışlar ise sınıf öğretmenimiz Beyza YILMAZ tarafından öğrencilerimize sirenler ( Sarı İkaz, Kırmızı İkaz, Siyah İkaz )tanıtılarak anlatılmıştır.
Öğrencilerimize yapılan sunumun bilgilendirme broşürüne http://media.tfl.k12.tr/sivilsavunmatedbirleri.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

28 Şubat 2017