2022 – 2023 öğretim yılında İzmir Özel Tevfik Fikret Okullarında görevlendirilmek üzere öğretmen alınacaktır.

Untitled Document

2022 – 2023 öğretim yılında İzmir Özel Tevfik Fikret Okullarında görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen alanlarda öğretmen alınacaktır.
Lise için;

• Matematik (Fransızca bilen)
  • Felsefe

ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER:

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, pedagojik formasyon belgesine sahip, iletişim becerileri güçlü, eğitim teknolojilerini takip eden ve bunları öğrenme ortamına aktarabilen, takım çalışmasına yatkın, ulusal ve uluslararası yarışma ve proje çalışmalarında istekli olan, erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir.
Not: Alanında deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.
BAŞVURU:
Adayların 25 Ocak  – 18 Şubat 2022 tarihleri arasında, hafta içi 09.00 – 16.00 saatleri arasında, 1 adet fotoğraflı özgeçmiş ile birlikte aşağıda belirtilen adrese şahsen başvurmaları gerekmektedir.

MÜLAKAT:
Yazılı sınav 26 Şubat 2022 saat 10.00’ da, İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi Alsancak Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar için sözlü mülakatlar 5 Mart 2022 tarihinde Ankara Tevfik Fikret Okulunda gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU YERİ:
İzmir Özel Tevfik Fikret Anadolu – Fen Lisesi
Cumhuriyet Bulvarı No.154 Alsancak/ İZMİR
TEL: 0.232. 463 45 92 (pbx)

20 Ocak 2017