2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA 37.KEZ MERHABA DEDİK

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için kapılarını 37. kez öğrencilerine açtı. Bu yıl da her yıl olduğu gibi %100 üniversiteye yerleşme başarısıyla yeni bir döneme başlamanın sevincini ve gururunu yaşadık.

Lise ve İlkokul-Ortaokul binalarında törenlerle gerçekleşen açılışta Lise Müdürü Dürrin TOKSÖZ ve İlkokul-Ortaokul Müdürü Tarkan ERDOĞAN öğrencilere yeni Eğitim-Öğretim yılında başarılar diledi. Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de öğrencileri yalnız bırakmadı. Edebiyat Öğretmeni BATIGÜN SARIKAYA öğrencilerin kendilerini keşfetmede ne kadar önemli olduğu üzerinde durarak adeta okulun ilk dersini sahnede gerçekleştirdi

2016 yılı Anadolu Lisesi 1.si Su SERTDEMİR ve Fen Lisesi 1.si Yunus Kaan ARSLAN konuşmalarını gerçekleştirdi. Lise törenin kapanışı Öğrencilerin Vals ve Çaça dansı gösteriyle ve piyano dinletisiyle tamamlandı. Tevfik Fikret İlkokul-Ortaokulu’nda da Öğrenci korosu, dans gösterileri ve geçtiğimiz yıl mezun olan Anadolu ve Fen Lisesi 2.leri konuşmalarını gerçekleştirdi. Oldukça heyecanlı olan minikler ve aileleri okulun ilk gününde renkli anlar yaşadı.

5 Eylül 2016