Öğrencilerimiz "Babam Okulun En Çalışkanı" ve "Baba Beni Anlasana" adlı çocuk romanı kitaplarının yazarı Toprak Işık'la söyleşi yaptılar.

İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu Fen Bilimleri Zümremizin, Kütüphane Birimimiz ile ortaklaşa yürüttüğü, 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin hem fen kavramlarını pekiştirme hem de kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına destek olan kitap etkinliğimiz tamamlandı.
Öğrencilerimiz, sömestr tatilinde okudukları "Babam Okulun En Çalışkanı" ve "Baba Beni Anlasana" adlı çocuk romanı kitaplarının yazarı Toprak Işık'la söyleşi yaptılar. Söyleşide kitaplarla ilgili merak ettikleri soruları konuk yazara sorma imkanı bulan öğrencilerimiz, söyleşinin sonunda kitaplarını da imzalattılar.

03 Mayıs 2016