Uluslararası Fransızca Şiir Yarışması "Quelques Grammes De Poésie" sonuçlandı.

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları Uluslararası Fransızca Şiir Yarışması "Quelques Grammes De Poésie" sonuçlandı.
California, Meksika, Kazakistan, Romanya, Fransa, İstanbul, Ankara, Balıkesir ve Bursa'dan internet üzerinden katılımla 260'tan fazla eser, Dominique Bianco, Florent Favier, Audrey Boschung, Laura Bovery, Güzin Bozduman, Claire Lajus ve Olivier Bonhomme tarafından değerlendirildi.
Dereceye giren katılımcıların sertifikaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerimizde verilirken, ödülleri "Fransa Ombres Blanches Kitapevi" tarafından kazananların okullarına gönderilecek.
Ayrıca İlkokul-Ortaokul kategorisinde en iyi 20, Lise-Yetişkin kategorisinde en iyi 10 eser, İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulumuzda
23 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında görülebilir.
Kazananları http://quelques-grammes-de-poesie.webnode.fr/concours-2016…/ linkinden inceleyebilirsiniz.
İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları Uluslararası Fransızca Şiir Yarışması'nın tüm katılımcılarına teşekkür ediyor, dereceye girenleri kutluyoruz..

26 Nisan 2016