SON DUYURULAR

Değerli Velimiz,

• Okul kıyafetleri (Galeri Kup -Konak ve Bornova Şubeleri)’nden temin edilecektir.
  • Spor Kıyafetleri (Taylan Spor- Konak),Şubelerinden temin edilebilecek olup,6-7 Eylül tarihlerinde Bornova kampüsümüzde de satış yapılacaktır.
  • Fransızca-İngilizce ders kitapları temin edilecektir.(Kelepir Kitabevi – Alsancak Lise Binası)
  • Kırtasiye ihtiyaçları (Kelepir Kitabevi- İsteğe bağlı)

Okul kıyafetlerimiz dışında öğrencilerimizin okul ortamına ve resmi öğrenci kıyafetlerine uygun siyah renkli ayakkabı almaları gerekmektedir. Spor ayakkabıları sadece beden eğitimi dersinde kullanılacaktır.
Temel derslerimize ait kitaplar Özel Tevfik Fikret Okulları Yayınları dağıtılacak olup, aynı zamanda  tüm dersler için MEB tarafından yayınlanacak kitaplar da öğretim yılı başında öğrencilerimize teslim edilecektir.

2018-2019 Öğretim Yılı İzmir Özel Tevfik Fikret İlkokulu-Ortaokulu Kırtasiye Araç-Gereç Listeleri