LİSE ÖĞRENCİLERİMİZDEN FRANSIZCA BİLİM DERGİSİ

Öğrencilerimiz ilgi duydukları fizik, kimya ve biyoloji alanlarında Fransızca olarak kaleme aldıkları bilimsel makaleleri ‘’SCIENCE, ON LIT’’ dergisinde topladılar . Bu sene ikinci sayısı çıkan dergide 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz, arkadaşları için birçok ilgi çekici konuyu yorumladılar. Makaleleri ile dergiye katkı sağlayan tüm öğrencilerimize ve editör olarak görev alan İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi 11. sınıf öğrencilerimiz Doğa Çıkal ve Bige Budun’a teşekkür ediyoruz.
Dergi Yazarları: Karya Pamir, Lorin Lara Salık, Defne Başaran, Elif Kaya, Duru Şahin, Yağmur Nerman Kaskan, Vahit Eren Pınar, Zeynep Eylül Çelik, Elvin Ungan, Karya Pamir, Defne Demirbaş, Deniz Eriş, Zeynep Koç, Özben Kılınçaslan, Sude Bahar Çakmakçı, Rüzgar Altuncı, Zeynep Koç, Efekan Körpez, Defne Bedir, Barış Küçük, Ece Pamuk, Kaan Ada.

Dergiye erişim için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

25 Haziran 2020