ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN SPORTİF BAŞARILARI

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları öğrencilerimiz sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerde katıldıkları etkinliklerle bizleri gururlandırmaya devam ediyor. 8.sınıf öğrencilerimiz Defne ve Zeynep ERBAKAN tenis turnuvalarından aldıkları sonuçlar ile kendi yaş gruplarında Türkiye’de ilk 8’e girmişlerdir. Samsun Büyükler Turnuvasında Defne Erbakan tek kadınlar finalisti, Defne ve Zeynep Erbakan çiftler kadınlar finalisti, Eskişehir Turnuvasında Zeynep tek kadınlar şampiyonu, Defne ve Zeynep çiftler kadınlar şampiyonu olmuştur. 13-14 Temmuz 2019 tarihlerinde gerçekleşen Yelken Yarışlarında öğrencimiz Nehir ÇAKMAK Techno 293 kategorisinde U13 Kızlar 4.sü olmuştur. Basketbol Federasyonunun düzenlediği Karşıyaka Spor Kulübü 12 Yaş Kategorisinde Mustafa Arda KAYA İzmir 1.si olmuştur. Eskrim Federasyonunun düzenlediği U14 Flöre Türkiye Şampiyonasında Ada TAN Türkiye 8.’liği ve Takım 2.liği ödülünü kazanmıştır. Öğrencilerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, onlarla gurur duyuyoruz.

17 Eylül 2019