2019 BIOLOGY CHALLENGE BAŞARISI

Dünya çapında 527 okuldan 47.183 öğrencinin katılımcı olduğu, İngiltere’de Royal Academy of Society tarafından düzenlenen Biology Challenge yarışmasında lise öğrencilerimizden Yağmur Aydemir ve Umut Ulaş Candan gümüş madalya, Derin Sabuncu, Nisan Özgekçeler, Onur Alp Gündüz, Efekan Körkez bronz madalya almaya hak kazanmıştır. Ayrıca Revna Doğanata, Buse Kurtoğlu, Kutlualp Ataç, Tuna Yılmaz, Ayça Ercan yüksek başarı sertifikası; Efe Çakanşimşek, Vahit Eren Pınar, Zeynep Eylül Çelik, Defne Altınel, Ceren Çevik, Defne Var, Sudenaz Apa, Sena Özarı, Orkan Üzel, Andre Apothelez, Ali Kaan Kaygusuz, Özgür Mehmet Timurhan, Ahmet Can Kaya ve Deniz Yurdun başarı sertifikası almaya hak kazanmıştır. Bu önemli başarılar için öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

23 Mayıs 2019