• İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET İLKÖĞRETİM OKULUNA REHBER ÖĞRETMEN ALINACAKTIR. -

2018 – 2019 öğretim yılında görevlendirilmek üzere rehber öğretmen alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN ÖZELLİKLER:
    • Rehber Öğretmenin, PDR mezunu olması; Psikoloji mezunu ise pedagojik formasyona sahip ve daha önce en az 5 yıl rehber öğretmen olarak çalışmış olmaları,
    • Alanında yetkin, yeniliklere açık olmaları,
    • Çağdaş yaklaşımları takip edebilen yapıda olmaları,
    • Tevfik Fikret Okullarının vizyon ve misyonlarına uygun çalışma becerisine sahip olmaları
    •  Kırk beş (45) yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU:
      Adayların 08 Şubat –23 Şubat 2018 tarihlerinde, hafta içi 09.00 – 17.00 saatlerinde, 1 adet fotoğrafla ve özgeçmişleriyle aşağıda belirtilen adrese şahsen başvurmaları gerekmektedir.

SINAVLAR:
    -        Yazılı sınav ve  mülakat olarak gerçekleştirilecektir.
    -        Yazılı sınav, 24 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 09.30’da, Özel Tevfik Fikret Anadolu ve Fen Lisesinde (Alsancak) yapılacaktır.
    -       Sınav sonuçları 24 Şubat 2018 tarihinde saat 13.00’da Özel Tevfik Fikret Anadolu ve Fen Lisesinde ilan edilecektir.

• Başarılı olan adaylar, 24 Şubat 2018 günü saat 14.00’da “Özel Tevfik Fikret Anadolu ve Fen Lisesinde” mülakat görüşmesine alınacaklardır.
    • BAŞVURU YERİ;
      İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu
      Ankara Caddesi No:172 Ege Üniversitesi Kampüsü Bornova/İZİMR
      • TEL: 0.232. 373 71 73 (pbx)