SON DUYURULAR

2020-2021 ÖĞRETİM YILINDA İZMİR ÖZEL TEVFİK FİKRET OKULLARINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE AŞAĞIDA BELİRTİLEN ALANLARDA
ÖĞRETMEN VE UZMAN ALINACAKTIR.

- Sınıf Öğretmeni
- Görsel Sanatlar Öğretmeni
- Program Geliştirme Uzmanı
- Ölçme Değerlendirme Uzmanı

ÖĞRETMEN ADAYLARINDA ARANAN ÖZELLİKLER

* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,
* Pedagojik formasyona sahip olmak,
* Alanında en az 5 yıl deneyim sahibi olmak,
* Alanında yeterli bilgi birikimine sahip olmak, çağdaş eğitim yaklaşımlarını takip etmek ve yeniliklere açık olmak,
* Eğitim teknolojilerini ve araçlarını etkili kullanma becerisine sahip olmak,
* İletişim becerisi yüksek ve zümre çalışmasına yatkın olmak,
* Tevfik Fikret Okullarının vizyon ve misyonlarına uygun çalışma becerisine sahip olmak,
* Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak,
* Kırk beş (45) yaşını doldurmamış olmak.

UZMAN ADAYLARINDA ARANAN ÖZELLİKLER

* Üniversitelerin Eğitim Programları ve Öğretim, Ölçme - Değerlendirme bölümlerinden mezun ya da bu bölümlerde yüksek lisans ve/veya doktora yapmış olmak,
* Bir öğretim kurumunun program geliştirme veya ölçme – değerlendirme birimlerinde çalışmış olmak,
* Fransızca ve/veya İngilizce dillerinde temel okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerine sahip olmak,
* Office programlarını etkin biçimde kullanmak,
* Takım çalışmasına yatkın olmak,
* Proje odaklı çalışma becerisine sahip olmak,
* Yaratıcı düşünme becerisine sahip olmak,
* Eğitim bilimlerindeki son gelişmelere hâkim olmak,
* Yetişkin eğitiminde deneyim sahibi olmak,
* Etkin iletişim kurma becerilerine sahip olmak,
* Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak.

BAŞVURU KOŞULLARI:

Adayların 20 Ocak -12 Şubat 2020 tarihlerinde hafta içi 09.00 – 17.00 saatleri arasında, okul sekreterliğinden randevu alarak 1 adet fotoğraf ve özgeçmişleriyle aşağıda belirtilen adrese şahsen veya okulumuz internet sitesinden online form doldurularak başvurmaları gerekmektedir. Adaylar başvuru sırasında okulumuza ait iş talep formunu doldurarak başvuru işlemlerini tamamlayacaktır.

Online başvuru formuna buraya tıklayarak ulaşabilirsinz.

SINAV SÜRECİ:

• Yazılı sınav, 15 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 09.00’da, İzmir Özel Tevfik Fikret Anadolu ve Fen Lisesinde (Alsancak) yapılacaktır.
  • Yazılı sınav sonucunda başarılı olan adaylara sınav sonuçları telefon ile bildirilecektir.
  • Yazılı sınavda başarılı olan adaylar 22 Şubat 2020 Cumartesi günü İzmir Özel Tevfik Fikret Anadolu ve Fen Lisesinde (Alsancak) mülakata alınacaklardır.

BAŞVURU YERİ:

İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu