İnsan Kaynakları

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ?

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ

Özel Tevfik Fikret Okulları; Atatürk ilke ve devrimlerini, bu çizgide bir demokrasi anlayışını benimseyen,  çağdaş,  eleştirel ve analitik düşünme gücüne sahip, ülkemizdeki ve dünyadaki  bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtabilen bireyleri bünyesine kazandırmayı ve onların örgütsel bağlılığını sağlamayı amaçlamaktadır.

İŞE ALIM

Ankara ve İzmir’deki okullarımızın personel gereksinimi, basın ve web sitemiz aracılığı ile duyurulmakta (genellikle 2. dönemden itibaren), başvurular bu doğrultuda kabul edilmektedir.

Yazılı, sözlü ve uygulamalı sınavlar sonucunda başarılı olan adaylar, kurumumuzda görevlendirilmektedir.

Not: Gönderilen “CV”ler başvuru anlamına gelmemekte, beklenmedik bir durumda dikkate alınmaktadır. Başvurular - yalnızca başvuru tarihinde- adayların matbu iş formumuzu duyuruda belirtilen koşullara uygun doldurup aday numaraları almaları ile gerçekleşmiş olacaktır.

ik@tfl.k12.tr