WATERLOO MATEMATİK YARIŞMALARI

Kanada Waterloo Üniversitesi tarafından düzenlenen uluslararası matematik yarışmalarına okulumuz 9, 10 ve 11. sınıf kademelerinde katılım gerçekleştirilmiştir. 9. sınıf öğrencilerimizin katıldığı, Pascal Uluslararası Matematik Yarışması’nda öğrencilerimizden Defne Güney Öncül 128 puanla “Distinction” belgesi ve madalya almaya, Rüzgar Altuncı 126 puanla “Distinction” belgesi almaya, Giray Çağan Konuk 116 puanla “Distinction” belgesi almaya hak kazanmıştır. 10. sınıf öğrencilerimizin katıldığı, Cayley Uluslararası Matematik Yarışması’nda öğrencimiz Vahit Eren Pınar 112 puanla madalya almaya hak kazanmıştır. 11. sınıf öğrencilerimizin katıldığı, Fermat Uluslararası Matematik Yarışması’nda öğrencimiz Doğa Ezgi Eriş 99 puanla madalya almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

13 Ekim 2020