SON DUYURULAR

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları Taşımacıyı Tespit Komisyonu İlanıdır.

Komisyonumuz, Okullarımızın Ana Sınıfı, İlkokul ve Ortaokul Bölümlerinde, öğrencilerin 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi süresince Ankara Cad. No:172 Ege Üniversitesi Kampüsü İçi 35040 Bornova – İzmir adresinde bulunan İlköğretim okulumuza taşınması ile ilgili hizmet alımı işini yapacaktır.

Bu konuda teklif vermek isteyen firmaların İzmir Özel Tevfik İlköğretim Müdürlüğü’ndeki şartnameden temin ederek, burada yer alan şartlara uygun tekliflerini en geç 4 Haziran 2022 Cuma günü saat: 16.00’a kadar Komisyon üyesi Ruşen Kesim AYARCI’ya kapalı zarf usulü teslim etmeleri gerekmektedir.

İşin Niteliği-İlköğretim Okulu

06-13 yaş grubundaki okul öğrencilerinin, Bakanlığın belirlediği eğitim tarihleri aralığında okulun belirlediği ders başlangıç saatinden önce ve sonra (örnek: 9.00 – 17.00) evden okula – okuldan eve servis araçları ile getirilip götürülmesi hizmeti,

Yıl içinde okul gezilerinde kullanılmak üzere kayıt olan öğrenci sayısına bağlı olarak en az 100 adet olmak koşulu ile ücretsiz servis hizmeti talep edilmektedir. Bu kapsamda firmanın; farklı kurumlarda yapılan yarışma ve etkinlikler, spor takımlarımızın müsabakalara ulaşımı, belirli dönemlerde öğretmenlere yönelik düzenlenen gezi ve organizasyonlar ya da ani gelişen durumlarda cenaze vb. araç temini sağlaması.

Firmalardan talep edilen belgeler:

Hizmet alımı konusunda teklif vermek isteyen firmaların, ibraz etmeleri gereken belgeler şartnamede yer almaktadır. Hizmet alımı için teklif verecek firmalar açık eksilme usulü yapılacaktır.

Okul servis hizmeti alımına ilişkin teklifler toplanacak ve bedel, kalite, güvenlik kriterleri birlikte değerlendirilerek, uygun olduğuna kanaat getirilen hizmet sağlayıcılar ile anlaşma yoluna gidilmeye çalışılacaktır. Komisyon açısından uygunluk kriteri tek başına düşük bedel olmayıp, komisyon kalite, güvenlik ve hizmetle ilgili diğer hususları da dikkate alma hakkı bulunmaktadır.

İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu

TELEFON: 0232-373 71 73-122