Ege Orman Vakfı işbirliğinde “Dünya Soluk Alsın Ağaçlandırma ve Doğaya Destek Projesi”ni başlattık.

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları Sosyal Bilimler Zümresi olarak, ağaçların yararları hakkında öğrencilerimizi bilinçlendirmek, doğa ve çevre duyarlılığını artırmak, doğanın kendini yenilemesine katkı sağlamak, çölleşmeye ve ormansızlaşmaya karşı önlem almak için “İzmir Tevfik Fikret Okulları Korusu” oluşturmayı hedefledik. Hedefimiz doğrultusunda; “Dünya Soluk Alsın Ağaçlandırma ve Doğaya Destek Projesi” ni başlattık. Proje kapsamında lise ve ortaokul düzeyinde her sınıftan bir gönüllü öğrenci ile Ege Orman Vakfı’nı ziyaret ettik. Öğrencilerimiz burada “Ormanlar Yaşasın Diye!” adlı eğitime katıldı. Eğitimin ardından EGE ORMAN VAKFI yetkililerini lise ve ilköğretim okullarımızda konuk ettik.

20 Şubat 2018