İzmir Özel Tevfik Fikret Ortaokulu öğrencilerimiz Türkçe dersi kapsamında "Kitaplar Dile Geldi" başlığıyla bir proje halinde sundu.

İzmir Özel Tevfik Fikret Ortaokulu öğrencilerimiz Türkçe dersi kapsamında okudukları kitapları; "kısa film, blog, maket ve canlandırma" yöntemlerinden birini seçerek "Kitaplar Dile Geldi" başlığıyla bir proje halinde sundu.
Öğrencilerimiz projeleri için oluşturdukları ürünlerini, Ege Çağdaş Eğitim Vakfı-EÇEV tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "İzmir Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Günü"nde ülkemizin dört bir yanından gelen akademisyen, eğitimci ve velilerden oluşan izleyicilere sundu. Sergimize yoğun ilgi gösteren katılımcılar, sunumu yapan öğrencilerimizden projeyle ilgili bilgiler alıp ürünlerimizin fotoğraflarını çektiler.

4 Mart 2016