7. SINIF ÖĞRENCİLERİ, FEN BİLİMLERİ DERSİNDE YAPTIKLARI PROJELERLE HİDROLİK SİSTEMLERİNİ YARIŞTIRDI!

Öğrencilerimiz, sıvıların basıncı aynı şekilde ilettiğini hazırladıkları projelerde gösterdiler. İsteyen öğrenciler ,yaptıkları projelerle yarışamaya katılarak eğlenceli ve heyecanlı bir süreç yaşadı! Bilimin eğlenceyle buluştuğu bu etkinlikte, 8. Sınıf öğrencilerimizden oluşan jüri , çalışmalarda görsellik, yaratıcılık ve bilimsel bilginin doğru kullanılışına puanlar verdiler. Her çalışmanın birbirinden güzel olduğu bu etkinlikte öğrencilerimizin yaptıkları projeler şu şekilde: Hidrolik otopark(Deniz Tozlu- Berk Simav), Konteyner Kaldırma Aracı(Batu Şan), Suya Yürüyen Kaplumbağa(Defne Bedir), Hidrolik Lift(Mert Dalkılıç), Hidrolik Köpek(Ayça Kaya), Alışveriş Merkezi(Ilgaz Yüksel), Hidrolik Traktör(Melissa Şirin –Elif Kaya), Hidrolik Uçak(Duru Azarsız), Hidrolik Robot(Uras Seçgin), Hidrolik Asansör(Berke Topuz-Hasan Can Göze), Başını Kaldıran Bebek(Sena Özarı).

20 Ocak 2017