La semaine du gout "Tat Haftası" muhteşem bir finalle sona erdi.

La semaine du gout "Tat Haftası" muhteşem bir finalle sona erdi. Öğrenciler haftanın son gününde okul bahçesindeki zeytin ağaçlarından zeytin topladı.
En çok zeytin toplayan 70 kg zeytinle Anasınıfları oldu. Bir günde toplamda 2 tonluk hasat yapan İlköğretim okulu öğrencilerimiz kendi topladıkları zeytinleri yağhaneye gönderip zeytin yağı yapılması için çalışmaları başlattı. Ayrıca Zeytincilik Araştırma Enstitüsü'nden Dr. Nurhan Varol zeytinin tarihi ve önemi hakkında konuşmalar gerçekleştirdi.Bu yilki hasat senligimize konuk olarak yakin cevremizdeki ozel anaokulu ogrencileri de katildilar ve zeytin toplayarak guzel bir gun gecirdiler..Hasat gününün sonunda öğrenciler harmandalı gösterisiyle göz doldurdu.

14 Ekim 2016