TEVFİK FİKRETLİLER 34. KEZ KEP ATTI

Tevfik Fikret Okulları 34. Dönem Anadolu Lisesi, 11. Dönem Fen Lisesi öğrencilerini görkemli bir törenle mezun etti. 1980 yılından beri çift dilli eğitim sistemiyle eğitimde öncü, bugüne kadar birçok mezun veren lisemiz 2015-2016 yılı mezunlarını bu yılda her yıl olduğu gibi okulun bahçesinden uğurladı.

Anadolu Lisesi 1.si Su SERTDEMİR’in, Fen Lisesi birincisi Yunus Kaan ARSLAN’ın ödüllerini Tevfik Fikret Okulları Genel Müdürü Sn. Ayşe BAŞÇAVUŞOĞLU teslim etti. Öğrencilerin ve öğretmenlerin Türkçe ve Fransızca olarak gerçekleştirdiği konuşmalarının ardından, birinciler okul kütüğüne isim plaketlerini çaktılar. Geleneksel olarak keplerin fırlatılmasından sonra okul marşı hep bir ağızdan söylendi. Mezuniyet töreni gerçekleştirilen kokteylin ardından son buldu.

17 Haziran 2016