İzmir Özel Tevfik Fikret Anadolu Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz, Coğrafya Öğretmenimiz Burcu IRMAK ve Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Birol Murat CAN rehberliğinde; "Çanakkale Tarihi Gelibolu Yarımadası", "Assos Ören Yeri ve Behramkale Yerleşkesi", "Truva Antik Kent Alanları" ve "Tahtakuşlar Etnografya Müzesi"ne gezi düzenledi.
Sosyal Bilimler Bölümü tarafından gerçekleştirilen gezide; coğrafi yapı ve tarihsel süreç ilişkisinin irdelenmesi, olay ve mekan algısının yerinde ortaya çıkartılmasıyla öğrencilerimizde tarih ve coğrafya bilincinin geliştirilmesi amaçlandı.

09 Mayıs 2016