İzmir Özel Tevfik Fikret Ortaokulu'nda "Büyüme, Gelişim ve Cinsel Sağlık Semineri" yapıldı.

Okul ve ailenin ortak amacı, çocuklarımızı hayata ve erişkin yaşama hazırlamak, her yönüyle iyi bireyler yetiştirmektir. Okul ortamı, büyüme, gelişim ve cinsel sağlık eğitimi konusunda en uygun eğitim olanağı sağlayan yerdir.
İzmir Özel Tevfik Fikret Ortaokulu Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz ile Okul Doktorumuz, ergenlik dönemi, cinsel farklılıklarımız, bedenimizdeki değişiklikler, sosyal duygusal gelişim gibi konuları içeren "Büyüme, Gelişim ve Cinsel Sağlık Semimeri"ni 1-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin, doğru zamanda, doğru kişiden, doğru bilgileri almalarını sağlamayı temel ilke edindiğimiz seminer sonunda hemfikir olduğumuz konu; hakkında bilgi sahibi olduğumuz herhangi bir sorunla kolayca başa çıkabileceğimizdi.

22 Nisan 2016