SON DUYURULAR

Tevfik Fikret Okulları olarak 2018-2019 öğretim yılına girerken 9. sınıf öğrencilerimize yönelik Akademik Eşitleme Programı uygulanacaktır.

Bu programı hazırlamadaki amacımız, öğrencilerimizin yeni bir eğitim düzeyine geçerken konuların öğrenilmesine kolaylık sağlayarak, uyum süresini hızlandırmaktır.

Akademik Eşitleme Programı ile ilgili açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

• 9. Sınıf Anadolu Lisesine ve Fen Lisemize başlayacak öğrencilerimiz için Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Fransızca dersleri verilecektir.
  • Çalışmalarımız 03.09.2018 Pazartesi – 06.09.2018 Perşembe  tarihleri arasında 4 gün sürdürülecektir.
  • Çalışmalarımız 09.00 – 12.10 saatleri arasında paralel dersliklerde gerçekleştirilecektir.
  • Programa katılacak öğrencilerimizin resmi kıyafet giyme zorunluluğu olmamakla birlikte okul ortamına uygun kıyafetle gelinmesi rica olunur.( Şort , kolsuz bluz, terlik vb.  giyilmemesi)

Yukarıdaki açıklamalar ışığında:
Öğrencimizin Akademik Eşitleme Programına katılımı konusunda vereceğiniz destekleriniz için teşekkür ederiz.