SON DUYURULAR

Değerli Velilerimiz,

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara bağlı olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacağı açıklanmıştır.

Tevfik Fikret Okulları çalışma takviminin onaylanması durumunda 31 Ağustos 2021 itibariyle tüm öğrencilerimiz ile yüz yüze buluşmayı hedeflemekteyiz. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına ait çalışma takvimimiz daha sonra sizlere e-posta olarak iletilecektir.

Okul Aile Birliği”mizin katkılarıyla servis , kılık-kıyafet ve kitap- kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar ve firmalara ait bilgiler aşağıdaki gibidir;

• Kitap-kırtasiye ihtiyaçlarımız web sayfasında yer almaktadır. Arzu eden velilerimiz sınıf düzeylerine yönelik tüm Fransızca-İngilizce kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını Alsancak Kelepir Kitapevi’nden temin edebilirler.
  • Okul kıyafetlerimiz ECOLE GİYİM Karşıyaka mağazasından veya https://store.ecolegiyim.com web sitesi üzerinden tfl1964 şifresini kullanarak temin edilebilecektir. Okuldan satış tarihleri daha sonra tarafınıza bildirilecektir.
  • Beden Eğitimi kıyafetlerimiz Taylan Spor mağazasından temin edilebilecektir. (232 445 36 98) Okuldan satış tarihleri daha sonra tarafınıza bildirilecektir.
  • 2021-2022 Eğitim–Öğretim döneminde Okullarımızın servis taşımacılığı hizmeti Özkoç Taşımacılık Limited Şirketi tarafından gerçekleştirilecek olup, 04 Ağustos 2021 tarihinden itibaren servis kayıt işlemleri Alsancak Kampüsümüzden gerçekleştirilecektir.