SON DUYURULAR

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları Taşımacıyı Tespit Komisyonu İlanıdır

Komisyonumuz, Okullarımızın Ana Sınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise Bölümlerinde, öğrencilerin 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemi süresince A ve B maddelerinde örneklenen yerlerden Cumhuriyet Bulvarı No:154 35220 Alsancak – İzmir adresinde bulunan Lise okulumuza ve Ankara Cad. No:172 Ege Üniversitesi Kampüsü İçi 35040 Bornova – İzmir adresinde bulunan İlköğretim okulumuza taşınması ile ilgili hizmet alımı işini yapacaktır.
Bu konuda teklif vermek isteyen firmaların Alsancak’ta bulunan İzmir  Özel Tevfik Fikret Lisesi Müdürlüğü’ndeki şartnameden temin ederek, burada yer alan şartlara uygun tekliflerini en geç 31.05.2021 saat 15:00’e kadar Komisyon Üyesi Arzu Çıkal’a teslim etmeleri veya mail yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. (arzu.cikal@tfl.k12.tr)

İşin Niteliği-LİSE

1. 15-18 yaş grubundaki okul öğrencilerinin, Bakanlığın belirlediği eğitim tarihleri aralığında ders başlangıç saatinden önce (07.50 – 16.15)evden okula – okuldan eve servis araçları ile getirilip götürülmesi hizmeti,
  1. Etüt-Kurs-Okul Takımı Çalışmaları kapsamında haftada üç gün (17.00’da) öğrencilerinin 2 ana güzergah üzerinde merkez duraklara bırakılması hizmeti;

1. Güzergah: Bornova- Bayraklı- Karşıyaka -Mavişehir
2. Güzergah: Bornova- Alsancak- Mithatpaşa-Üçkuyular
*Öğrenci sayısına göre servis sayısı belirtilecektir.

1. Yıl içinde okul gezilerinde kullanılmak üzere Lise okulu için toplam 500 adet ücretsiz servis hizmeti talep edilmektedir. Bu kapsamda firma tarafından verilecek hakların detaylandırılması yani hizmetin açılımı (km/ kişi sayısı/servis adedi) detaylı talep edilmektedir.
    Lise gezilerinin genel açılımı; İzmir merkez dışı geziler, Lise etkinlikleri çerçevesinde havalimanı karşılama-uğurlama, ani gelişebilecek kullanımlar (cenaze ve benzeri), farklı kurumlarda yapılan yarışma ve etkinlikler, spor takımlarımızın müsabakalara ulaşımı, senede 5 kez öğretmenlere yönelik düzenlenen gezi ve organizasyonlar gibi…

İşin Niteliği-İlköğretim Okulu

1. 06-13 yaş grubundaki okul öğrencilerinin, Bakanlığın belirlediği eğitim tarihleri aralığında okulun belirlediği ders başlangıç saatinden önce ve sonra (örnek: 08.30 – 16.40)evden okula – okuldan eve servis araçları ile getirilip götürülmesi hizmeti,
  1. Etüt-Kurs-Okul Takımı Çalışmaları kapsamında her gün (17.30’da) öğrencilerin 2 ana güzergah üzerinde merkez duraklara bırakılması hizmeti;
    1. Güzergah: Bornova- Bayraklı- Karşıyaka -Mavişehir
    2. Güzergah: Bornova- Alsancak- Mithatpaşa-Üçkuyular

*Öğrenci sayısına göre servis sayısı belirtilecektir.

1. Yıl içinde okul gezilerinde kullanılmak üzere ilköğretim okulu için toplam 500 adet ücretsiz servis hizmeti talep edilmektedir. Bu kapsamda firma; farklı kurumlarda yapılan yarışma ve etkinlikler, spor takımlarımızın müsabakalara ulaşımı, belirli dönemlerde öğretmenlere yönelik düzenlenen gezi ve organizasyonlar yada ani gelişen durumlarda cenaze vb araç temini sağlaması.
  1. Okul öğretmen ve personelinin yönetmelik gereği öğrenci servisleri ile taşınmaması durumunda yıl boyunca okul ders saatlerine paralel öğretmenler için 3 ana güzergah üzerinden ayrı servis temin edilmesi.

1.Güzergah:Bornova-Bayraklı-Karşıyaka-Mavişehir

2-Güzergah:Bornova-Alsancak-Mithatpaşa-Üçkuyular

3-Güzergah:Bornova-Üçyol-Karabağlar-Gaziemir

İsteklilerden aranılan belgelerin neler olduğu

Hizmet alımı konusunda teklif vermek isteyen firmaların, ibraz etmeleri gereken belgeler şartnamede yer almaktadır. Hizmet alımı için teklif verecek firmalar açık eksilme usulü yapılacaktır. Okul servis hizmeti alımına ilişkin teklifler toplanacak ve bedel, kalite, güvenlik kriterleri birlikte değerlendirilerek, uygun olduğuna kanaat getirilen hizmet sağlayıcılar ile anlaşma yoluna gidilmeye çalışılacaktır. Komisyon açısından uygunluk kriteri tek başına düşük bedel olmayıp, komisyon kalite, güvenlik ve hizmetle ilgili diğer hususları da dikkate alma hakkı bulunmaktadır.